{{lng.login.l1}}

Me këtë në Ipsos Panel, një grup njerëzish në Shqipëri që u përgjigjen pyetësorëve tanë. Ne do t'ju dërgojmë pyetësorë me SMS dhe ju do të fitoni pikë duke dhënë përgjigje. Piket e fituara mund ti përdorni : Kupon te Fashion Group, kupon tek Infinity Office, rimbushje per telefonin celulare.

1. Ju hyni në llogarinë tuaj me numrin tuaj të telefonit celular dhe fjalëkalimin, të cilat tani duhet të futni dy herë për t'u siguruar që e keni futur atë si duhet, ose përmes llogarive tuaja të google dhe facebook nëse i keni nje te tille.
2. Hapi i fundit është që të plotësoni një pyetësor të shkurtër të RREKURIMIT, do të ketë rreth 10 pyetje në lidhje me ju dhe zakonet tuaja.
3. Pas këtyre disa hapave, prisni mesazhet tona me tekst për sondazhet të reja.

Përgjigjet shtesë për pyetjet tuaja mund të gjenden në LINK.

{{lng.login.l5}}

{{lng.login.l6}}

Facebook {{lng.login.l7}} Google
{{snackbar.msg}}